Blog

Monitor Roadshow – På veien igjen

15. oktober starter Monitor Roadshow opp igjen i Bergen, før turen så går til Trondheim den 17. oktober og avsluttes i Oslo, fredag 19. oktober.

Blant årets utstillere finner vi Bose, Atendi, Videoutstyr, Foto.no, Avon, Nordic Pro Audio, Focus Nordic, Deluxefilm, Futuresales, Lydrommet og Engströms. Det blir en uke med mye nytt utstyr, og nye løsninger for alle innen lyd, lys, scene og bildebransjen.

I Bergen finner du oss på Scandic Ørnen, i Trondheim kommer roadshowet til Frimurerlogen og i Oslo finner det sted på DOGA.

Videoutstyr AS

Videoutstyr Norge AS hjelper sine kunder med utstyr for å fortelle historier og kommunisere i alle medier. Deres kunnskapsrike medarbeidere kan gi råd om hvilke produkter som dekker alle behov fra opptak og postproduksjon til distribusjon og presentasjon. Dehar erfaring med hele arbeidsflyten om du jobber med streaming, TV- og filmproduksjon, overvåking eller sosiale medier. Produktsortimentet vårt innen proff video er bredt, så det er ikke utenkelig at de kan skaffe det meste. De fører produkter fra et stort nettverk av små og store leverandører, som for eksempel Blackmagic Design, Canon, Panasonic, Manfrotto, Sony og SWIT. På deres stand kan du se løsninger for streaming, skole, studio og mobil produksjon.

 

Ellers finner du de på: http://www.videoutstyr.no

Eller på facebook: http://www.facebook.com/videoutstyr

 

Registrering besøkende: https://monitorroadshow.no/registrering

Future Sales

Future Sales dekker alle behov innen lyd, lys, AV og sceneteknikk. De har base i Danmark, men har hele Norden som satsingsområde. I tillegg til å levere utstyr enkeltvis og i pakker, kan Future Sales bistå med totalløsninger i forbindelse med events, permanente innstalasjoner eller totaloppdatering av det tekniske utstyret i lokalene.

 

Ellers finner du de på: https://www.futuresales.eu/DK/Home/Index

Eller på facebook: https://www.facebook.com/futuresalesaps/

Registrering besøkende: https://monitorroadshow.no/registrering

Avon Lyd

Avon Lyd holder til i Trondheim og Oslo, og tilbyr produkter, installasjon og rådgivning til profflydmarkedet. De skreddersyr løsninger for et bredt spekter av kunder over hele Norge, og har spesialisert seg på salg og installasjon av konsertlyd, restaurant- og blubbsystemer, konferanselyd, kirker, forsamlingshus og skoler. Avon har nettopp feiret sin første 10 år, og satser vel på suksess i mange tiår til.

På RoadShowet har de valgt å fokusere på høyttalere fra VUE Audiotechnik, lydmiksere fra Yamaha og mikrofoner fra Point Source Audio, selv om det selvsagt vil være mulig å få informasjon om alle deres produkter og tjenester.

 

Ellers finner du de på: http://www.avonlyd.no

Eller på Facebook: https://www.facebook.com/avonlydinstallasjon/

Registrering besøkende: https://monitorroadshow.no/registrering

Axon

Nederlandske Axon er internasjonalt ledende innen nettverksinfrastruktur i kringkastingsbransjen. De har vokst seg store gjennom de siste 30 årene, og har bygget sitt renomé blant sine kunder på å levere kostnadseffektive løsninger for drifting, overvåkning og kontroll av deres nettverksbehov. Det har høyt fokus på innovasjon og kvalitet.

På roadshowet vil de holde HDR-seminar, og har i tillegg med seg 4K og IP multiviewer, blant det de vil vise frem.

Ellers finner du de på: http://www.axon.tv

Eller på Facebook: https://www.facebook.com/AxonDigitalDesign

Registrering besøkende: https://monitorroadshow.no/registrering

Sennheiser

Sennheiser er et navn mange har et forhold til og de leverer lydteknologi i et bredt register til store og små aktører. Foruten mikrofoner og hodetelefoner, leverer de også totalløsninger for møterom, museer og utstillingslokaler og mer.

De vil ta med seg et variert utvalg av produkter på Monitor Roadshow, blant annet Handmic Digital, MK 4 digital studiomic, ClipMic digital og noen helt ferske, ulanserte produkter i denne kategorien. I tillegg stiller de med sin kompetanse, selvsagt.

Ellers finner du de på: https://no-no.sennheiser.com/

Eller på Facebook: https://www.facebook.com/SennheiserNordicNorway/

Registrering besøkende: https://monitorroadshow.no/registrering

Canon

Canon trenger ingen videre presentasjon. De har i årevis levert solide produkter over et bredt spekter. De har med seg, på roadshowet har de med seg produkter til forskjellige brukergrupper. Cinema EOS C200, et perfekt kamera for uavhengige filmskapere. XF400 / XF405, et kamera som retter seg mot kunder som har behov for produksjon av internfilm, eller enkel nettproduksjon. I tillegg har de med seg ME200S-SH. Dette kamera er spesielt godt egnet for politiet, militære eller andre som har bruk for opptak med ekstremt store ISO-verdier.

Ellers finner du de på: https://www.canon.no/

Eller på Facebook: https://www.facebook.com/CanonNorge/

Registrering besøkende: https://monitorroadshow.no/registrering

Atendi

Atendi leverer lyd, lyd og studio-/sceneteknikk til hele landet.

ATENDI har siden starten i 2010 rukket å bli en av de ledende aktører i bransjen. ATENDI er eksklusiv importør av ledende merker innen områdene lys-, lyd- og sceneutstyr, samt distributør av audiovisuelt utstyr. ATENDI er etablert i Norge, Sverige og Danmark.

På roadshowet viser ATENDI en rekke produkter; bl a fra ARRI, Aladdin, City Theatrical, CLS, ETC, KinoFlo, Martin Audio, Switchcraft, TheLight og Triad-Orbit.

Med kvalitetsprodukter, kombinert med god fagkunnskap og fokus på service/support, løser ATENDI et bredt spekter av oppdrag for teatre, tv-studioer, konsert- og kulturhus, hotel/konferansesentre, utleieselskaper og arkitekter/entreprenører.

 

Ellers finner du de på: http://www.atendi.no

Eller på Facebook: https://www.facebook.com/atendinorge/

Registrering besøkende: https://monitorroadshow.no/registrering

Foto.no

Foto.no er et kjent navn for alle stillfotografer, men de satser sterkt mot markedet for levende bilder også. Derfor deltar de på roadshowet, der de tar med seg litt av hvert. Lys fra Apture, Black Magics Davinci Resolve Mini Panel, Panasonics nyhet Eva1, i tillegg til Varicam LT og Pan Til Zoom. De har med Sound Devices Mixpre 688, Lupos LED Fresnel, Eizo CG318 og Orca Bagger.

 

 

Ellers finner du de på: http://www.foto.no

Eller på Facebook: https://www.facebook.com/foto.no/

Registrering besøkende: https://monitorroadshow.no/registrering